Yeni Web Sitemiz Açıldı

25 Nisan 2010 Pazar

Sıkıcı geçen tatil ve 1 tarif

can sıkılınca neler yapılır...


Bu hafta sonu uzun tatili değerlendirip evde tek başıma bol bol dinleneyim, keyif yapıyım,gezeyim.... dedim ama hepsi bir yere kadar sıkıldımm:(

Keşke annemlerle Bodrum'a gitseymişim dedim yani:)

Peki naptım bu uzuuunn tatilde..cuma günü bütün gün evde yattım.. önümüzdeki haftalarda Wonderland Accessories olarak baya bi etkinliğe katılacağız(yakında haberlerini vereceğiz) onlar için taç,toka,kolye,sabun,tshirt... tasarladım, bi baktım gece 2 olmuş.. yattım..

Cumartesi sabahtan ev için mama alışverisine gittim.. öğlende Eminönü malzeme alışverişi..ordanda dön eve..akşam yemeği,duş... bittii...

Ve bugün...

Bugünde evde sıkıntıdan kendimi yemek yapmaya verdim.. bir de dereotlu poğaça yaptımm.. resimlerini ve tarifinide aşağıda yazıyorum.. nasıl mı oldu... enfestii yapın mutlaka, acayipte basit..

Malzemeler:

1 paket (250 gr) oda sıcaklığında margarin
2 yumurta (Birinin sarısı üzerine)
1 çay bardağı sıvı yağ
2 dolu dolu yemek kaşığı yoğurt
1 paket kabartma tozu
1 tatlı kaşığı sirke ve tuz
1 su bardağı ufalanmış beyaz peynir
Yarım demet ince kıyılmış taze dereotu
Yarım demet ince kıyılmış taze maydonoz
Aldığı kadar un


Yapılışı:

Tüm malzemeyi karıştırıp, kulak memesi:) yumuşaklığında bir hamur elde edin. Küçük yuvarlaklar koparıp, şekil verip, yağlanmış tepsiye dizin. Üzerine yumurta sarısı sürün.

Önceden 180 dereceye ısıtılmış fırında, üzeri kızarıncaya kadar pişirin.

Birde Cumartesi eminönünden kabak çekirdeği içi aldım yarısının içinede onu kattım. çok yakıştı..

son halide aşağıda.. afiyetler olsun..



18 Nisan 2010 Pazar

Anneler Günü Hediyem

Nasıllar? Hepsini ben yaptımmm:)

Anneler günü için anneciğime hediye yaptım... Çok da keyif aldım. Herbiri mis gibi lavanta kopuyor. sabunlar bildiğiniz hacışakir banyo sabunu önce kalın kurdela ile seritler yaptım sonrada bunları danteller ve küpürlerle süsledim. Tabiki yapıştırma için silikondan da yardım aldım..

Şimdi bunlara koyu kahve güzell bi sepet almaya geldi... annesine böyle bir hediye vermek isteyen olursa yardımcı olunur:)














15 Nisan 2010 Perşembe

Lohusa Tacı

Bu ara bizden en çok istenen aksesuarlardan biriside Lohusa tacı:) bizde ısrarlara dayanamayıp 3 tane Lohusa tacı yaptık. Bakalım beğenecekmisiniz.. En kısa sürede sitemizde ve pasajda da bunları paylaşmayı düşünüyoruz..

Hamile bir arkadaşınız varsa alınabilecek en güzel hediye heralde...


14 Nisan 2010 Çarşamba

Yeni web sitemiz:)



İşte bitttiiii...


Yeni web sitemizin haftalardır süren hazırlıkları nihayet sona erdi.. umarım beğenirsiniz..






12 Nisan 2010 Pazartesi

web sitesi hazırlıklar...

Bu ara tasarımlarımızı sergileyeceğimiz yeni web sitemizin hazırlıklarıyla o kadar meşgulüz ki... Çok tatlı heyecanlar bunlar:)

Dün akşam tam 3 saat sitemize yazacağım yazıyla uğraştım. Herşeyin mükemmel olması için uğraşırken kelimeler bir türlü yanyana gelmiyor...ama bitti umarım çok beğenirsiniz, çok keyif alırsınız...

az kaldııı...:)

1 Nisan 2010 Perşembe

t-shirt süslemece

Geçtiğimiz çarşamba çok sevdiğim canım arkadaşım, dostumun doğumgünüydü.. Ona aldığım hediyenin yanında ufak da olsa kendim bişeyler yapmak istedim..Zaten ben kendim birşeyler yapmazsam asıl hediyemide veremiyorum:) yanında mutlaka bişeyler yapıcam...

Şimdi gelelim yaptığım hediyeye.. önce gittim herhangi bir mağazadan 1 gri 1 beyaz yüzücü t-shirt' ü aldım..bende bulunan çeşitli küpür ve kurdeleler ve boncuklarlada resimdeki gibi sade bi süsleme yaptım. birde kendi etiketimiz olan wonderland' ı yapıştırdım tam oldu:)

bakalım beğenecekmisiniz...